Servicii Web Design

Home / Servicii Web / Creare Site Web

Servicii Web Design, Creare Site Web Tis Romania

Servicii Web Design Profesionale Unic, Impresionant, Util. Succes Garantat! Tis Romania

Realizam site-uri care ies in evidenta pentru a creste rata de conversie

Durata atentiei unui pestișor auriu: 9 secunde. Durata atentiei unui utilizator obisnuit de internet: 8 secunde. Morala povestii: e mai usor sa vinzi ceva unui pestisor auriu, decat unui om.

Prima impresie conteaza si 94% din ea tine de design. Tis Romania va ofera servicii de web design adaptate la nevoile clientilor, folosind stimuli vizuali puternici si un continut atragator care atrag publicul, creeaza o experienta de utilizare exceptionala, determina clientii sa reactioneze si cresc semnificativ rata de conversie.

Ne pricepem sa cream site-uri care arata bine si produc rezultate financiare la fel de bune, folosind doar cel mai bun design si cele mai bune strategii de marketing si de crestere a rate de conversie.

Daca esti in cautarea unei firme de Web Design, ne poti suna la 0734 646 300 sau ne poti da un mail la office@tisromania.ro.Design unic care scoate in evidenta brandul

Sute de site-uri sufera de „crize de identitate” si toate par a fi copii trase la indigo. Compania noastra de web design din Romania se opune puternic site-urilor produse in masa si create dupa acelasi sablon. Ne angajam fata de toti clientii nostri sa furnizam un design personalizat, care sa se potriveasca perfect cu obiectivele lor.
Nu lasati ca site-ul dumneavoastra sa fie o copie ieftina a site-ului altcuiva. Pachetele noastre de servicii de web design, propuse la preturi competitive, va permit sa va construiti o imaginea online unica si s-o amplificati.


Va oferim un parteneriat client-designer in care comunicarea e cuvantul-cheie

Daca sunteti in cautare de servicii de web design din Romania, Bucuresti, feriti-va de firmele care spun „da” tuturor cerintelor dumneavoastra.

Adevaratii experti in web design au rolul de indrumatori, va ghideaza in directia cea buna, acolo unde asteapta reusita afacerii dumneavoastra. La centrul de web design Tis Romania, stim care este diferenta intre dorintele clientilor nostri si nevoile lor. Depunem un efort de 101% pentru a accepta toate cererile rezonabile, dar suntem constienti de rolul nostru de indrumatori in calitate de partener strategic de afaceri, iar echipa noastra de experti este hotarata sa va ghideze pe drumul cel bun.


Ne-am specializat pe o abordare de web design centrata pe utilizator

Filozofia este simpla: cu cat este mai usor pentru un vizitator sa foloseasca un site, cu atat mai simplu va fi pentru el sa treaca la fapte. Si nimeni nu se pricepe mai bine la asta decat expertii din echipa noastra de web design din Romania. Tis Romania crede ca procesul de concepere a unui site este unul cu adevarat important, iar tipurile de design pe care le propunem sunt intuitive si usor de folosit pentru a va garanta succesul in atingerea obiectivelor afacerii dumneavoastra. Iata care este reteta noastra pentru conceperea unui site cu o interfata prietenoasa pentru utilizator:

 • Implementare design Web 2.0 care se ridica la ultimele standarde web
 • Incarcare rapida si usor de utilizat
 • Folosim librarii si framework-uri Javascript, Jquery, Prototype, MooTools etc
 • Cream elemente de navigare unitare si practice
 • Ne asiguram ca va atingeti obiective de conversie prin furnizarea de continut adaptat la motivatiile, intentiile si nevoile utilizatorilor
 • Compatibilitate cu toate Browserele, precum Google Chrome, Internet Explorer, Opera, Mozilla Firefox, Netscape, Safari etc
 • Implementare dupa ultimele standarde W3C: XHTML 2.0 sau HTML 5., CSS 3
 • olosim imagini puternice, organizate metodic intr-un layout clar si atractiv din punct de vedere vizual
 • Folosim indemnuri grafice bine definite

Concepem ca niste artisti si planuim ca niste oameni de stiinta

Combinatia perfecta dintre creativitatea designerilor nostri si capacitatea organizatorica a managerilor de proiect face ca Tis Romania sa fie o firma de web design care se bucura de o reputatie excelenta. Ne asiguram ca niciun detaliu nu este uitat si ca nu mai exista nimic de retusat in momentul predarii produsului final. In acelasi timp, acest lucru ne permite sa analizam designul site-ului dumneavoastra din toate unghiurile – marketing, social media, optimizare pentru motoarele de cautare si pentru cresterea conversie.Un spectru larg de specializari Tis Romania in web design. Si asta nu e tot!

Fie ca sunteti in cautarea unui design web pentru companii mari sau intreprinderi mici, echipa noastra de designeri devotati este gata sa va ofere urmatoarele servicii:

 • Web design adaptat nevoilor clientilor – extrem de creativ si cu o rata mare de conversie, de la site-uri care respecta normele W3C, pana la cele cu design responsive, furnizam de fiecare data site-uri care functioneaza fara cusur pe orice tip de browser web si pe toate platformele, inclusiv pe calculator, tableta sau smartphone. Suntem printre primii furnizori de servicii responsive web design.
 • Dezvoltare Magazine Online – transformati-va magazinul online intr-o masina de facut bani. Solutiile noastre in domeniul magazinelor online se bazeaza pe un design care se potriveste perfect, navigare intuitiva si semne grafice care îndeamna clientul sa cumpere.
 • Site-uri pentru telefoane mobile – astfel puteti ajunge la tinte aflate in miscare. Avem o echipa experimentata de dezvoltatori CSS care se pricep foarte bine sa creeze fisiere CSS pentru mobile si sa le imbine cu fisierele HTML 5 pentru a crea site-uri uimitoare pentru mobile, compatibile cu orice tip de sistem de operare pentru telefoanele mobile, inclusiv iOS, Android si Windows Live.
 • Dezvoltare si Creare de Blog-uri – in era marketingului online, continutul este regele. Noi va ajutam sa publicati continut nou si unic prin serviciile noastre de design si dezvoltare pentru bloguri. Echipa noastra de programatori, designeri si dezvoltatori sunt experti in toate platformele CMS open-source, inclusiv WordPress si cream bloguri care pot fi integrate imediat in site-ul dvs deja existent.
 • Pagini de Facebook Personalizate – profitati la maximum de toate avantajele unei pagini Facebook cu ajutorul serviciilor noastre personalizate de marketing pe Facebook, care includ pagini personalizate, formulare de contact si alte extensii de marketing pe Facebook.
 • Creare Design Newsletter – cresteti rata de clickuri si productivitatea marketingului prin email cu ajutorul sabloanelor noastre personalizate care pot fi integrate usor in orice serviciu de marketing prin email, precum Constant Contact, MailChimp si Aweber.
 • Marketing online la 360 grade - Un site nu poate rezista singur. Rezultatele optimele se obtin folosindu-se o combinatie perfecta intre diferite strategii de marketing pe internet, inclusiv paid search, optimizarea cautarilor bazate pe relevanta, promovarea pe reteaua de internet locala, promovarea prin social media si newslettere.


Expertii nostrii in web design sunt pregatiti sa va creeze un site cu un design unic si eficient, trebuie doar sa ne suni la 0734 646 300 sau ne poti da un mail la office@tisromania.ro.